Támogatóink

Kedves Leendő Támogatónk!

Sok szeretettel köszönjük a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet honlapján! Karunkon képzik az ország legjobb járműmérnökeit, közlekedésmérnökeit és logisztikai mérnökeit. Képviseletünk célja, hogy a hallgatóknak minőségi szakmai és tartalmas szórakozási lehetőségeket nyújtsunk, ezzel is könnyebbé és színesebbé téve az egyetemi éveket. Ezekhez a programokhoz elengedhetetlen a támogatók, szponzorok hozzájárulása. Kérjük, tekintsék meg PR kiadványunkat az éves rendezvényeinkről. Külön szeretnénk figyelmébe ajánlani a Kari Napokról szóló tájékoztatónkat, hiszen ez a hallgatók legkedveltebb eseménye.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, jelezze nekünk a domaniczki.viktoria@kozlekkar.hu e-mail címre, és mi szívesen felkeressük Önt további egyeztetés céljából.

Bízunk benne, hogy nemsokára Önt és cégét is köszönthetjük rendezvényeinken!

BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet

 

Támogatóink

Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

A Knorr-Bremse Haszongépjármű Rendszerek szolgáltatási kínálata a pneumatika, a mechanika, az elektronika és a komplex vezérlőrendszerek technológiájának keresztmetszetén alapul. Teljesen mindegy, hogy hajtáslánc, sűrített levegő előállítás, fék- és futóművezérlés vagy kerékfék: az egyes technológiák elemei az öszes rendszerben megtalálhatóak. A tökéletes együttműködésben mutatkozik meg a Knorr-Bremse rendszerkompetenciája.
Csatlakozz Te is a budapesti Kutatási és Fejlesztési Központhoz, szerezz szakmai tapasztalatot vagy kamatoztasd eddig megszerzett tudásodat. Látogasd meg karrieroldalukat a www.joinus.hu címen!

 

Knorr-Bremse Rail Systems Budapest

A Knorr-Bremse a vasúti jármű rendszerek fék- és fedélzeti rendszereinek egyik vezető gyártója. A termékválasztékhoz tartoznak a komplett fékrendszerek mellett az összes vasúti járműhöz illő ajtórendszerek, klímaberendezések, vezérlési komponensek és ablaktörlők. A gyártó, forgalmazó és szerviz telephelyekkel a Knorr-Bremse e szakterületen világszerte 25 országban képviselteti magát.

Ha szeretnél a Knorr-Bremse Rail Systems Budapestnél dolgozni, keresd fel karrierportálukat: https://knorr-bremse.karrierportal.hu/allasok.

 

MÁV-csoport

A MÁV Magyar Államvasutak Zrt. több, mint 150 éves múlttal rendelkező, a magyar állam tulajdonában lévő vasúttársaság. A MÁV-csoporthoz tartozó mintegy 30 vállalat széles körű tevékenységet folytat, amelyek közül kiemelkedik – a magyar állammal kötött közszolgáltatási szerződések alapján nyújtott – pályaműködtetés és személyszállítás. Mindemellett a vállalatcsoport különféle szolgáltatásokat nyújt árufuvarozó vasúti társaságoknak, hazai, valamint külföldi vállalkozásoknak, vasúti társaságoknak egyaránt.

Ha érdekes a Pályakezdő Diplomás Programuk, keresd fel őket ezen a linken: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/indul-karrier-expressz-helyjegyed-nalunk-van

 

 

Riska – Alföldi Tej Kft.

Az Alföldi Tej Kft. a megalakulása óta eltelt időszakban a tejágazat dinamikusan fejlődő, meghatározó szereplőjévé vált. A termelői csoport célkitűzése a tejtermelés jövedelmezőségének javítása, ennek érdekében az alábbi feladatokat koordinálja: értékesítés, termelésszervezés és szaktanácsadás, beszerzés, feldolgozás.

A cég közkedvelt figurája, Riska tehén a legnagyobb rendezvények állandó résztvevője, a hallgatók szívébe is belopta magát az előző Kari Napok alkalmával.

www.magyarriska.hu

 

 

 

Unilever Magyarország

A vállalat, amit ma Unileverként ismerünk 1930-ban jött létre, a brit Lever Brothers és a holland Margarine-Unie összeolvadásakor. Mára az Unilever több mint 190 országban van jelen 400 márkájával a kozmetikumok, tisztítószerek és élelmiszerek piacain. Termékeinket naponta 2 milliárd fogyasztó használja: a család étkeztetésétől az otthon tisztán tartásáig márkáink jelen vannak a hétköznapokban. Az Unilever termékeivel hozzájárul ahhoz, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben, szépnek érezzék magukat, és teljesebb életet élhessenek.
www.unilever.hu

 

Navigáció