Támogatóink – BME KJK HÖK

Támogatóink

Kedves Leendő Támogatónk!

Sok szeretettel köszönjük a BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet honlapján! Karunkon képzik az ország legjobb járműmérnökeit, közlekedésmérnökeit és logisztikai mérnökeit. Képviseletünk célja, hogy a hallgatóknak minőségi szakmai és tartalmas szórakozási lehetőségeket nyújtsunk, ezzel is könnyebbé és színesebbé téve az egyetemi éveket. Ezekhez a programokhoz elengedhetetlen a támogatók, szponzorok hozzájárulása. Kérjük, tekintsék meg PR kiadványunkat az éves rendezvényeinkről. Külön szeretnénk figyelmébe ajánlani a Kari Napokról szóló tájékoztatónkat, hiszen ez a hallgatók legkedveltebb eseménye.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, jelezze nekünk a dozsa.eszter@kozlekkar.hu e-mail címre, és mi szívesen felkeressük Önt további egyeztetés céljából.

Bízunk benne, hogy nemsokára Önt és cégét is köszönthetjük rendezvényeinken!

BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet

 

Támogatóink

Riska – Alföldi Tej Kft.

Az Alföldi Tej Kft. a megalakulása óta eltelt időszakban a tejágazat dinamikusan fejlődő, meghatározó szereplőjévé vált. A termelői csoport célkitűzése a tejtermelés jövedelmezőségének javítása, ennek érdekében az alábbi feladatokat koordinálja: értékesítés, termelésszervezés és szaktanácsadás, beszerzés, feldolgozás.

A cég közkedvelt figurája, Riska tehén a legnagyobb rendezvények állandó résztvevője, a hallgatók szívébe is belopta magát az előző Kari Napok alkalmával.

 

www.magyarriska.hu

 

 

Unilever Magyarország

A vállalat, amit ma Unileverként ismerünk 1930-ban jött létre, a brit Lever Brothers és a holland Margarine-Unie összeolvadásakor. Mára az Unilever több mint 190 országban van jelen 400 márkájával a kozmetikumok, tisztítószerek és élelmiszerek piacain. Termékeinket naponta 2 milliárd fogyasztó használja: a család étkeztetésétől az otthon tisztán tartásáig márkáink jelen vannak a hétköznapokban. Az Unilever termékeivel hozzájárul ahhoz, hogy az emberek jól érezzék magukat a bőrükben, szépnek érezzék magukat, és teljesebb életet élhessenek.
www.unilever.hu

 

Navigáció