Gólyáknak

Kedves Gólya!

Először is, gratulálunk a sikeres érettségihez és a felvételihez! Mi, felsőbb évesek is nagyon vártuk a ponthúzást és örülünk, hogy most már közlekkarosként köszönthetünk téged!

Nemsokára személyesen is találkozunk, ugyanis augusztus 20 – 23. között tartjuk a Gólyatábort, amire ezúton is szeretnénk meghívni. A Balatonlellén megrendezésre kerülő táborban megismerheted az évfolyamtársaidat, a mentorokat, új barátokat szerezhetsz. Ugye, milyen jó, hogy szeptemberben már ismerős arcok fognak köszönteni? Vigyázz, le ne maradj róla, mert korlátozott számú hely van! Jelentkezni itt tudsz.

Addig is javasoljuk, hogy lépj be az évfolyamod Facebook-csoportjába, hogy mindig értesülj az aktualitásokról, és kövesd figyelemmel a Hallgatói Képviselet és a Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar hivatalos Facebook-oldalát. Fontos! Az évfolyamcsoportba csak akkor tudjuk elfogadni a jelentkezésed, ha az adatlapodon nyilvánosan szerepel, hogy a BME KJK-ra jársz!

Na de kik is azok a mentorok? A Mentor Gárda tagjai olyan felsőbb éves hallgatók, akik körülbelül húsz gólya „pótszülei” lesznek az első félév során. Nagyon sokat tanultak azért, hogy minden kérdésedre választ tudjanak adni ami az egyetemet és a kart illeti. Bizalommal fordulhatsz hozzájuk, ha bizonytalan vagy valamiben.

Ha jól sejtjük, nagyon várod már, hogy kipróbáld az önálló életet… Tudod már, hogy hol szeretnél ősztől lakni? A közlekkarosok kollégiuma, a Baross Gábor Kollégium nagyon jó helyen, pár percre az egyetemtől várja az elsőéveseket. A kollégiumba a KEFIR rendszeren keresztül tudsz jelentkezni, több információt pedig az alább csatolt Csatlakozóból tudhatsz meg a jelentkezéssel kapcsolatban.

Ha bármi kérdésed van, bátran írj nekünk, szívesen segítünk!

Jó utat a közlekesnek!

BME KJK Hallgatói Képviselet

A Csatlakozóban az alábbi ismertetőket érheted el: