Kollégium végleges eredmény 2021/22/1

Kollégium végleges eredmény 2021/22/1

Kollégium végleges eredmény 2021/22/1

Kedves Hallgatók!

 

Az alábbi linkeken keresztül érhetőek el el a 2021/22-es tanév őszi félév kollégiumi felvételi pályázatának végleges eredményei:

 

A NEPTUN rendszerben elérhető 089 Kollégium lakhatási kérelem leadásával kérvényezhetik a jelenleg nem bennlakó felsőbb évesek a kollégiumi elhelyezésüket a NEK alatti időszakban. A kérvény leadási határideje: 2021. augusztus 26. 23:59.

Egyúttal felhívnánk minden hallgató figyelmét arra, hogy az Egyetem Intézkedési tervének értelmében a kollégiumokba továbbra is csak a koronavírus ellen védettnek minősülő személyek költözhetnek be, ezért kérnénk mindenkit, hogy a KEFIR-ben megjelent űrlap mielőbbi kitöltésével jelezze, hogy ennek fényében is kíván-e élni az őszi férőhelyével, illetve hogy mikor kíván beköltözni a férőhelyére. A végleges szobabeosztások a rendes és az ideiglenes férőhelyek esetében is a kitöltött űrlapok alapján fognak elkészülni. A KEFIR űrlap kitöltési határideje: 2021. augusztus 24. 23:59

 

Az őszi kollégiumi elhelyezést érintő járványügyi szabályozások a BME és a HSZI honlapján lesznek elérhetőek, melyről az EHK információs csatornáin is hírt fogtok kapni, illetve ajánlott a Kari Hallgatói Képviseletek honlapjainak nyomonkövetése. A kollégiumi férőhely pályázásnak nem feltétele az érvényes védettségi igazolvánnyal való rendelkezés, azonban az Egyetem fenntartja a jogát, hogy a beköltözésnél annak megléte kötelező legyen.

 

Egyéb kérdésekkel, illetve esetlegesen felmerülő problémákkal kapcsolatban a kollegium@kozlekkar.hu e-mail címre várjuk a leveleteket.

 

Navigáció