Éves Tisztújító Kari Hallgatói Szavazás 2021.

Éves Tisztújító Kari Hallgatói Szavazás 2021.

Kedves Hallgatók!

A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar  Hallgatói Képviselete Éves Tisztújító Kari Hallgatói Szavazást hirdet, mely 2021. április 19. – április  28. között fog lezajlani.

A választáson a Kar minden aktív nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója választó és választható.

Jelölést leadni online, a szavbizelnok@kozlekkar.hu e-mail címen lehet 2021. április 13. 23:59-ig. A jelölőlapot ezen a linken, a jelölés feltételeit ezen a linken érhetitek el. A jelölési nyilatkozatot kitöltve, aláírással ellátva, szkennelt formában szükséges megküldeni.

Az előző évekhez hasonlóan a Kari Diákjóléti Bizottság tagjait is a Kari Hallgatói Szavazáson választhatjátok meg. A KDJB jelölőlapot ezen a linken, a jelölés feltételeit az alábbi linken érhetitek el. A jelentkezők a szavbizelnok@kozlekkar.hu e-mail címre küldjék el a 8-10 mondatból álló motivációs levelüket és a jelölési nyilatkozatot kitöltve, valamint aláírással ellátva. A Kari Diákjóléti Bizottság taglétszáma 15 főben maximalizálva van.

A Szavazást megelőzi a Kari Hallgatói Fórum, amely 2021. április 19-én 19 órától kerül megrendezésre, az erre az alkalomra létrehozott Microsoft Teams csatornán.

A Fórum napirendi pontjai:

  1. A Szavazási Bizottság bemutatása
  2. A szavazás menetének ismertetése
  3. A jelöltek bemutatkozása
  4. Egyebek

A Szavazás: 

Az online szavazás 2021. április 19-én 14 órakor kezdődik és 2021. április 28. 23:59-ig tart.

A Hallgatói Képviselők éves beszámolói az alábbi linken tekinthetők meg.

A Hallgatói Képviselőjelöltek motivációs levelei az alábbi elérhetőségen, a KDJB jelöltek motivációs anyagai pedig ezen a linken keresztül érhetőek el. 

Szavazási Bizottság:
A Szavazási Bizottság elnöke Kerényi Dávid (szavbizelnok@kozlekkar.hu)
A bizottság további tagjai: Dr. Mándoki Péter, Lukács Bálint, Domaniczki Viktória, Fuisz Bátor, Galamb Emese

A névjegyzékkel kapcsolatban 2021. április 15. 23:59-ig nyújtható be kifogás a Szavazási Bizottság elnökének  (Kerényi Dávid, szavbizelnok@kozlekkar.hu) címzett emailben.