Szociális alapú költségtérítés/önköltségcsökkentés pályázat 2020/21. ősz

Szociális alapú költségtérítés/önköltségcsökkentés pályázat 2020/21. ősz

Szociális alapú költségtérítés/önköltségcsökkentés pályázat 2020/21. ősz

Kedves Hallgatók!

Kiírásra került a 2021/21. tanév őszi félévére vonatkozó Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés pályázat.

Azoknak a hallgatóknak, akik a 2020/21. tanév tavaszi félévére vonatkozó Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatra is pályáznak, azoknak nem szükséges külön a Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés pályázat leadása is, ugyanis a Rendszeres szociális ösztöndíj leadása során bejelölhető volt a szociális pontszámok költségtérítés/önköltség csökkentéséhez való figyelembevétele. A rendszeres szociális ösztöndíj pályázat során megállapított pontszám azonban csak abban az esetben fogadható el a költségtérítés-,önköltségcsökkentéshez, amennyiben ez az opció bejelölésre került és a pályázat Elbírált, hiánytalan státuszba  került. Ezt a pontszámigazoló lapokon is tudjátok ellenőrizni.

 

A Szociális alapú költségtérítés/önköltségcsökkentés pályázatra vonatkozó határidők:

Pályázat leadása 2020. szeptember 23. 23:59

a https://szoc.sc.bme.hu honlapon

Hiánypótlás 2020. szeptember 29. 23:59
Személyes bemutatási időszak 2020. október 1. 12:00-ig

A pályázatokat mindenféleképp szükséges papír alapon is bemutatni. Csak az “Elbírált, hiánytalan” státuszú pályázatok esetében vehető figyelembe a szociális helyzet a költségtérítés/önköltség csökkentés meghatározása során.

Ha bármilyen kérdésetek adódna a pályázattal kapcsolatban, keressétek Valler Evelint a juttatas@kozlekkar.hu e-mail címen.

Navigáció