Irodai asszisztens felvétel

Irodai asszisztens felvétel

Irodai asszisztens felvétel

Kedves Hallgatók!

A KJK Hallgatói Képviselete várja minden olyan lelkes és vállalkozó szellemű hallgató jelentkezését, aki szívesen kipróbálná magát a HK irodai asszisztens pozíciójában. 

Ha szívesen segítenéd a Hallgatói Képviselet adminisztratív munkáját, tájékoztatást nyújtanál az irodába érkező hallgatóknak és asszisztálnál néhány öntevékeny kör tevékenységéhez, akkor nálunk a helyed!

Amit kérünk:

-pontosság

-megbízhatóság

-precizitás

-MS Office (Word, Excel) felhasználói szintű ismerete

 

Amit adunk:

-egy kedves és vidám csapat tagja lehetsz

-havi szintű közéleti ösztöndíj a munkád honorálásaként

-közösségi pontok, melyek a koli jelentkezésbe beszámíthatóak

-tapasztalat irodai munkakörben 

 

Mit kell tenned a jelentkezéshez?

Küldj egy 5-10 mondatos motivációs levelet 2020.09.06. 23:59-iglevai.tamas@kozlekkar.hu e-mail címre, amiben megfogalmazod, miért szeretnél a csapatunk tagja lenni, illetve az esetleges korábbi tapasztalataidra is kíváncsiak vagyunk, hasonló feladatkörben. Kérjük, hogy a leveled tartalmazza azt is, hogy előreláthatólag mely napokon érnél rá iroda nyitvatartási időben (hétfő-csütörtök 16:30-19:30) dolgozni! Az e-mail tárgya HK irodai asszisztens jelentkezés legyen! A jelentkezőknek 2020.09.07-án 19:00-tól egy személyes elbeszélgetésen is részt kell venniük, kérjük, ezt vegyétek figyelembe!  Bármilyen felmerülő kérdésed esetén keresd Lévai Tamás hallgatói képviselőt!”

Navigáció