Információk a 2019/20/2 félév szociális pályázatával kapcsolatban

Információk a 2019/20/2 félév szociális pályázatával kapcsolatban

Információk a 2019/20/2 félév szociális pályázatával kapcsolatban

Kedves Hallgatók!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a 2019/20. tanév tavaszi félévére vonatkozó Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok még nem kerülhettek kiírásra, ugyanis az előkészítési folyamatok még zajlanak az Egyetemen. Azonban az Igazoláslista előzetes verziója, a kivonat, a külföldi igazolásokra vonatkozó segédletek, mintaigazolások és sablonok közzétételre kerültek, amelyeket megtalálhattok az ESZR Letöltések fülén.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy az Igazoláslistában változások történtek!

 • Kérünk mindenkit, ezeknek nézzen utána az Igazoláslista megfelelő pontjaiban:
  • lakcímkártya, NEK diákigazolvány, őstermelői kártya:
   A GDPR rendelet értelmében ezekből nem tárolhatunk másolatot sem, így az ezekhez kapcsolódó szabályok is változnak
  • külföldi valuták átváltása:
   A vizsgált időszak szerinti MNB középárfolyamon kell, hogy történjen, melyet a nem hiteles fordításon is fel kell tüntetni
  • személyes bemutatás rendje:
   Szintén a GDPR rendelet értelmében az igazolások papír alapon nem tárolhatóak, így az igazolásokat elegendő csak bemutatni.

 

Tekintettel arra, hogy a pályázat kiírása csúszik, a szociális alapú kollégiumi férőhely igénylés esetén a leadási határidő 2020. január 20. 23:59-rehiánypótlás 2020. január 28. 23:59-re módosul!

 

A szokásosnál szűkösebb leadási időszak miatt szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra, hogy ha az igénylést a félévben első leadásnál még nem kötelező teljesen hiánytalannak lennie, az esetleges hiányok pótlására a hiánypótlási határidő végéig van lehetőség! Tehát, ha esetleg nem tudjátok az összes szükséges igazolást beszerezni a szociális alapú kollégiumi férőhely igénylésének leadási határidejéig, akkor is adjátok le, függetlenül attól, hogy milyen állapotban van a pályázat (akár teljesen üres is lehet)! A lényeg, hogy a rendszerben szerepeljen az említett határidőig leadott pályázat!

Navigáció