I. Hagyományőrző Ballagás és 20 éves Közlekkari Hagyományőrzést Ünneplő Gyűrűavató Szakestély

I. Hagyományőrző Ballagás és 20 éves Közlekkari Hagyományőrzést Ünneplő Gyűrűavató Szakestély

I. Hagyományőrző Ballagás és 20 éves Közlekkari Hagyományőrzést Ünneplő Gyűrűavató Szakestély

Kedves Firmák és bALEKok!

Ezúton adatik minden érdeklődő tudtára, hogy az Isteni Fényben Tündöklő Dicső Firmák kara megtartja I. Hagyományőrző Ballagását és a 20 éves Közlekkari Hagyományőrzést Ünneplő Gyűrűavató Szakestélyét a kari hagyományőrzés jubilálása, illetve ama faktum örömére, hogy ismételten újabb társaink kerültek kőhajításnyira a hőn áhított diplomától. Amely esetben jó kedvükben osztozni kíván, öltse magára legszebbik gúnyáját, és jelenjék meg az Úr 2019. esztendejében, Álom havának 20. napján:
• a Ballagás alkalmából: Az Alma mater St épületénél 18:45-kor.
• a Szakestély alkalmából: Bartók Béla út 17. szám alatt található, BME Baross Gábor Kollégium Dísztermében 20 órakor.

Mindezeket megelőzve, a Ballagás előtt az esti magasztos események, illetve a karácsonyi ünnepek közeledtének örömére, a ráhangolódás jegyében Hangolódó Forralt Borozást hirdet a Hagyományőrző Kör a Baross Gábor Palota kertjében, a Szakestély napján, délután 14-17 óra között.

20 éves Közlekkari Hagyományőrzést Ünneplő Gyűrűavató Szakestélyre az Invitatiok online a bmejegy.hu honlapon megvásárolhatóak 2019. 12. 09-19. között. Felhívnánk a figyelmet, hogy online jegyvásárlási lehetőségre csupán a Szakestélyt megelőző napig, tehát 2019. 12. 19. csütörtökig lesz lehetőség. Az online vásárolt jegyek egységesen 2500 Ft értékben vásárolhatóak meg és Invitatiora válthatóak a Hallgatói Irodában, nyitvatartási időben, illetve a Szakestély, valamint a Ballagás apropóján rendkívüli nyitvatartási időben, a Szakestély napján, 18:00 – 20:00 között.

Az Invitatiok készpénzes formában megvásárolhatóak lesznek a Hallgatói Irodában 2019. 12. 16-19. (hétfő – csütörtök) között, nyitvatartási időben, 2500 Ft-ért, illetve a Szakestély napján, 2019. 12. 20. pénteken, rendkívüli nyitvatartási időben, 3000 Ft értékben.
A rendkívüli nyitvatartási időben megvásárolható Invitatiók értéke azon okból került emelésre a szokásos jegyárhoz képest, hogy az elmúlt évben egyre jellemzőbbé váló, utolsó pillanatos Invitatio-vásárlásokat a minimumra tudjuk redukálni. Sajnos a Szakestély előtti órákban eladott jegyek előre nehezen megbecsülhető száma gyakran nagyon megnehezítette a Szakestély létszámfüggő tervezését.
Kérünk mindenkit, hogy legyen kedves a rendes nyitvatartási időben megvásárolni Invitatioját, hogy a Hagyományőrző Kör munkáját megkönnyítse!

Várunk mindenkit, kiváltképp a gyűrűt avató, végzős Firmákat az I. Hagyományőrző Ballagásra és a 20 éves Közlekkari Hagyományőrzést Ünneplő Gyűrűavató Szakestélyre!

Jó utat a Közlekesnek!

Navigáció