Kari BME ösztöndíj pályázati felhívás

Kari BME ösztöndíj pályázati felhívás

Kari BME ösztöndíj pályázati felhívás

Kedves Hallgatók!

A BME Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat(TJSZ) 11. § alapján mintatantervükben meghatározott követelményeken túlmutató szakmai és tudományos tevékenységet folytató hallgatók elismerése és ösztönzése érdekében.

A pályázaton részt vehet a KJK bármely teljes idejű alap- vagy mesterképzésének aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója, aki a pályázat keretében értékelt időszakban kiemelkedő szakmai és tudományos tevékenységet folytatott, valamint az adott félévet megelőző félévben aktív jogviszonnyal rendelkezett.

Pályázni a pályázati adatlap elektronikusan kitöltött, majd kinyomtatott és aláírt példányának leadásával lehetséges. A pályázati adatlapot a Hallgatói Képviselet irodájában (Bartók Béla út 17, fsz 3-6.) nyitvatartási időben (H-Cs 16:30-19:30) lehet benyújtani. Minden leadott dokumentumot szükséges a palyazat@kozlekkar.hu-ra is elküldeni, ellenkező esetben a pályázat érvénytelennek minősül. 

A pályázati kiírást elérhetitek ezen a linken,  az adatlapokat pedig innen:

  1. Pályázati adatlap
  2. Publikációs adatlap 
  3. Szakmai cikk és poszter adatlap 
  4. Előadás adatlap 

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. november 7. 23:59

A pályázat által vizsgált időtartam: 2019. január 30. – 2019. szeptember 1.

Az adatvédelmi tájékoztató megtalálható ITT.

Kérdés esetén forduljatok bizalommal Grizák Máté juttatási-térítési felelőshöz a grizak.mate@kozlekkar.hu e-mail címen!

Navigáció