Jelentkezz a kollégiumi RohamBrigádba!

Jelentkezz a kollégiumi RohamBrigádba!

Jelentkezz a kollégiumi RohamBrigádba!

Legyél Te is a Kollégiumi RohamBrigád tagja!

 

A Baross Gábor Kollégium gondtalan mindennapi működése sok segítő kezet igényel, ezért alakult meg a Kollégiumi Bizottság egyik alszervezete, a Kollégiumi Rohambrigád.

A Rohambrigádnak bárki tagja lehet, aki kollégista, és a tanulmányai mellett szívesen végezne közösségi tevékenységet, ami a szeretett Baross Palotánk javára válik. A tagok feladata szorgalmi időszakban többnyire apróbb munkálatokban merülne ki, leginkább gyors, emberi erőt igénylő feladatokat lehet majd elvégezni. A nagyobb lehetőségek vizsgaidőszakokban, illetve leginkább nyaranta állnak majd rendelkezésre, hiszen akkor valósíthatók meg a nagyobb projektek a Hallgatói Képviselettel közösen. Többek között ilyen projekt lehet az internetszolgáltatásért felelős szervezet segítése az internethálózat felújítási, korszerűsítési munkálataiban, néhány szoba kifestése, a Zsákutca felújítása illetve ezekhez hasonló, időszakos feladatok elvégzése. A feladatok elvégzését természetesen itt is – ahogy az összes többi bizottságban – közösségi pontokkal honorálja a Hallgatói Képviselet. Ezen felül a nyári felújításokban segédkező hallgatók egy részének lehetősége lesz félévközi díjas nyári kollégiumi elhelyezésre pályázni. Amennyiben az időd nagy részét, többnyire a hétvégéidet is a kollégiumban töltöd és érdekelnek a kollégium mindennapi ügyeivel kapcsolatos feladatok, valamint nagyobb projektek elvégzéséhez is érzel magadban motivációt, jelentkezz bátran! 

 

Pályázni egy rövid motivációs levéllel tudsz a kollegium@kozlekkar.hu e-mail címen, 2019. november 10. 12:00-ig. Az e-mail tárgya RohamBrigád jelentkezés legyen!

Kérdés esetén fordulj bizalommal Haász Alida kollégiumi felelőshöz!

Navigáció