Gólya infó

Gólya infó

Gólya infó

Kedves Elsőéves, köszöntünk a KJK-n!

Karunkon minden évfolyam számára indítunk egy facebook csoportot, ahol tájékoztatunk Titeket a legfrissebb, legfontosabb infókról. Akkor tudtok csatlakozni a csoporthoz, ha a profilotokon szerepel a Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki kar neve és a kezdésetek éve. Javasoljuk, hogy csatlakozzatok ehhez a csoporthoz, későbbi egyetemi éveitek alatt is hasznotokra fog válni. A csoportot ezen a linken érhetitek el: https://www.facebook.com/groups/489254101901977/

Vannak olyan bejegyzéseink, amit csak facebook oldalunkon osztunk meg, ha ezekről sem szeretnétek lemaradni, akkor kövessetek minket ezen a csatornán is. https://www.facebook.com/KJKHOK/

[szoc]

Minden aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatónak lehetősége van szociális pályázatot leadni. Ezt a  https://szoc.sc.bme.hu/   oldalon tehetitek meg, itt megtalálhatjátok a szükséges igazolások listáját is. A kollégiumi férőhelyek 85%-a szociális alapon kerül kiosztásra, így érdemes a pályázatot leadnotok. Ha a pályázattal kapcsolatban segítségre van szükségetek, akkor keressétek Grizák Mátét, a juttatási-térítési felelőst a juttatas@kozlekkar.hu e-mail címen. A pályázat leadási határideje kollégiumi férőhelyhez: 2019.08.12.23.59. 

[koli]

Ha szeretnétek kollégiumi férőhelyet igényelni, akkor a https://kefir.bme.hu/ kell leadnotok pályázatotokat. A jelentkezéshez ki kell tölteni az adatlapotokat, melyet a “Profilom” gombra kattintva tehettek meg. Magát a pályázatot a “KJK Bsc és MSc első féléves kollégiumi jelentkezés” fülön tudjátok leadni. Ha bármi kérdésetek van a kollégiummal kapcsolatban, keressétek Haász Alidát, a kollégiumi felelőst a kollegium@kozlekkar.hu e-mail címen.  A pályázat leadási határideje: 2019.08.18. 23:59.

[GT]

Idén 2019.08.18-21. között rendezzük meg gólyatáborunkat Balatonakalin. Ezennel szeretnénk Téged is meghívni a táborba és pár mondatban összefoglalnánk, hogy miért érdemes eljönnöd.

Először is egy laza környezetben ismerheted meg évfolyamtársaidat, mentorokkal és felsőévesekkel ismerkedhetsz, akikhez később segítségért, tanácsért fordulhatsz. Ők már a tábor alatt is rengeteg információval látnak majd el, a későbbiekben is bizalommal fordulhatsz hozzájuk. Másrészről, olyan élményeket szerzel majd itt, amiről később közösen sztorizhattok majd az új barátaiddal, akiket a GT-ben ismertél meg.

Mit nyújt még Neked a tábor ezen felül? Sok új ismerőst, sportprogramokat, vetélkedőket, ételt-italt, új infókat és egy pólót, ami a tábor végére biztosan a szívetekhez fog nőni. Mi régóta készülünk erre az eseményre, hogy minél több élményt, tapasztalatot adjunk át Nektek, reméljük Ti is annyira várjátok már ezt az időpontot, mint mi!

Jelentkezni a tábor díjának befizetésével tudsz az alábbi linken: https://www.bmejegy.hu/termek/bme-kjk-golyatabor-2019-reszveteli-dij/

Az esemény linkjét itt találhatod: https://www.facebook.com/events/665210693948747/

Jó utat a Közlekesnek, találkozzunk Balatonakalin!

Navigáció