EFOTT Civil tér pályázat

EFOTT Civil tér pályázat

EFOTT Civil tér pályázat

Kedves Hallgatók!

 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Egyetemi Hallgatói Képviselete pályázatot hirdet az EFOTT Fesztiválon való megjelenésre. A pályázatot idén két kategóriában hirdetik meg.

Az első kategóriában öntevékeny körök, szakkollégiumok, versenycsapatok és szervezetek pályázhatnak. Azon szervezetek jelentkezését várják, amelyek a fesztiválon a közönség számára érdekes szakmai és szabadidős programot tudnak biztosítani az EHK által meghatározott idősávokban.

A pályázati kiírást itt olvashatjátok. A pályázás elektronikus úton történik; az alábbi e-mail címre kell elküldeni a kitöltött adatlapotelnok@bmeehk.hu.

A pályázat beadásának határideje: 2019. május 5. 23:59.

Sikeres pályázók részére maximum 2 db ingyenes napi jegyet, a megjelenéshez szükséges alapvető infrastruktúrát, kedvezményes hetijegy vásárlási lehetőséget, valamint a dolgozói étkezés igénybevételi lehetőségét biztosítanak.

A második kategóriában olyan hallgatók jelentkezését várják, akik vállalják az EFOTT Fesztiválon a BME jobb megismertetése, bemutatása és az egyetemi szolgáltatások népszerűsítése céljából szervezett programok lebonyolítását a fesztivál Civil tér elnevezésű rendezvényének keretein belül.

A pályázati kiírást itt olvashatjátok. A pályázatok benyújtása kizárólag elektronikusan történhet, a kitöltött adatlap visszaküldésével az alábbi címre: elnok@bmeehk.hu.

A pályázat beadásának határideje: 2019. május 5. 23:59.

Sikeres pályázó részére egy darab napi jegyet, valamint a dolgozói étkezés igénybevételi lehetőségét biztosítják.

 

Sikeres pályázást kívánunk mindenkinek!

 

 

Navigáció