SZMSZ módosító és Éves Tisztújító Kari Hallgatói Szavazás 2019

SZMSZ módosító és Éves Tisztújító Kari Hallgatói Szavazás 2019

SZMSZ módosító és Éves Tisztújító Kari Hallgatói Szavazás 2019

Kedves Hallgatók!

A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselete SZMSZ módosító és Éves Tisztújító Kari Hallgatói Szavazást hirdet 2019. április 23. és április 30. között.

A választáson a Kar minden aktív hallgatója választó és választható.

A jelölés:

Jelölést leadni online, a bencsik.ambrus@kozlekkar.hu (Szavazási Bizottság elnök) e-mail címen lehet április 22. 23:59-ig és papíralapon a KJK Hallgatói Irodájában (Baross Gábor Kollégium, fsz. 3-6.) április 18-ig (csütörtök) az Iroda nyitvatartási idejében. A jelölés mindkét feltétel teljesülésével válik véglegessé.

A jelölési nyilatkozat ezen a linken, a jelölés feltételei az alábbi linken érhető el.

Fórum 2019. április 23-án, kedden 19:00-kor a Baross Gábor Kollégium Dísztermében (1114 Bp., Bartók Béla út 17. fsz. 43.) lesz megtartva.

A Fórum napirendi pontjai:

  1. SzMSz módosítás rövid ismertetése
  2. A Szavazási Bizottság bemutatása
  3. A szavazás menetének ismertetése
  4. A jelöltek bemutatkozása
  5. Egyebek

Az előző évekhez hasonlóan a Kari Diákjóléti Bizottság tagjait is a Kari Hallgatói Szavazáson választhatjátok meg. A KDJB jelölőlapot ezen a linken, a jelölés feltételeit az alábbi linken érhetitek el. A jelentkezők a bencsik.ambrus@kozlekkar.hu e-mail címre küldjék el a 8-10 mondatból álló motivációs levelüket. A Kari Diákjóléti Bizottság taglétszáma 15 főben maximalizálva van.

A papíralapú szavazás mellett lehetőséged lesz online is leadni a szavazatod. Papír alapon csak a Fórum napján (április 23.) lehet a Fórum végétől 22:30-ig szavazni. Az online szavazás április 24-én 12:00-kor kezdődik és április 30. 23:59-ig tart.

A választási névjegyzéket megtekintheted a Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Irodájában (Baross Gábor Kollégium) nyitvatartási időben, 2018. április 18-ig. A névjegyzékkel kapcsolatban eddig az időpontig nyújthatsz be kifogást a Szavazási Bizottság vezetőjéhez (Bencsik Ambrus, bencsik.ambrus@kozlekkar.hu). A névjegyzék Neptun-kód szerinti összeállítását ezen a linken érhetitek el.

Az SzMSz módosítás:

A Kari Hallgatói Fórumon való részvételt 3, valamint a Szavazáson való részvételt 6 közösségi ponttal jutalmazzuk.

A Hallgatói Képviselők éves beszámolóit itt olvashatod.
A Hallgatói Képviselet és a Kari Diákjóléti Bizottság jelöltjeinek motivációs leveleit ezen a linken tekintheted meg.

Navigáció