Baross Rádió

Baross Rádió

Te vagy az a bizonyos nagy hang a társaságodban? A haverok epedve várják a legfrissebb sztorijaidat a közös sör mellett? Ha a válasz igen, mi már tudjuk, hogy hol a helyed! Karunk rádiója tárt karokkal vár Téged, mint lehetséges műsorvezetőt, ahol hetente visszatérő adásaiddal nem csak a baráti körödet, de akár százakat is szórakoztathatsz a hangszórók mögött. A Baross Gábor Kollégium jól felszerelt stúdiójában minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobb minőségben kerüljön ki a mondanivalód az éterbe.

Természetesen ahhoz, hogy egy adás megvalósulhasson, technikusokra is szükség van, így azokat is szeretettel várjuk, akik a háttérmunkálatokkal járulnának hozzá a Baross Rádió minőségi működéséhez. Ennek keretében megismerkedhetsz egy stúdió felépítésével, kipróbálhatod, hogy milyen is hangtechnikusként dolgozni, hangszerkesztőként tökéletesre csiszolhatod a már felvett adásokat, és akár interjúk készítésénél is kamatoztathatod a tudásodat, ezzel segítve műsorvezető társaidat.

Akkor se csüggedj, ha a mikrofonoktól, technikától távol csak egy jó csapat tagjaként segítenéd a munkánkat, a Baross Media Group és a Baross Rádió berkein belül rengeteg feladat várja a lelkes tagjelölteket! Ha úgy érzed, hogy nálad nincs naprakészebb zenemániás, az adáslebonyolító programunk használatának elsajátítása után zenei szerkesztőként segíthetsz abban, hogy a Baross Rádió továbbra is a legfrissebb zenékkel szórakoztassa a hallgatókat. Azokat is szeretettel várjuk, akik tömör, ütős mondataikkal az adásokhoz tartozó spotok, hírek szerkesztésében csillogtatnák meg tehetségüket.

Ha szeretnél a Közlekkar leghangosabb öntevékeny körébe tartozni, nincs más dolgod, mint üzenni nekünk a Baross Rádió Facebook-oldalán vagy a barossradio@kozlekkar.hu-n! Ugye találkozunk szeptemberben?

 

A fiatalok kedvencei változatosan! Baross Rádió – Összeköt minket.

Weboldal: www.barossradio.hu
Facebook: www.facebook.com/barossradio
Instagram: www.instagram.com/barossradio
Email: barossradio@kozlekkar.hu

Hallgasd élőben!

Főszerkesztő: Mészáros Máté
meszaros.mate@kozlekkar.hu

 

Navigáció