Gólyatábor tudnivalók

Gólyatábor tudnivalók

Kedves Gólya!

Várod már a Gólyatábort?

Ha igen, akkor jó helyen jársz!

Ha szeretnél felejthetetlen napokat együtt tölteni az évfolyamtársaiddal, megismerkedni a felsőbb évesek egy részével, és szívesen belelátnál az egyetemi életbe, akkor szeretettel várunk Balatonlellén, 2018. augusztus 13-16. között a Közlekkari Gólyatáborban!

Mit kell tenned?

Jelentkezni 2018. augusztus 9-ig, vagy a helyek maximális kihasználtságáig lehet ezen a linken. Kérjük, először olvasd el figyelmesen a tábor házirendjét, majd a mezők értelemszerű kitöltése után rakd a kosárba a részvételi díjat, és vásárold meg. Fontos! Ha valamilyen betegséged vagy ételallergiád van, jelezd nekünk az űrlapon! A Gólyatábor ára 27000 Ft, ami tartalmazza a szállás, étkezés és a programokon való részvétel költségeit, illetve kapsz egy örök emlék táboros pólót is.

Fizetni online tudsz:

  • Bankkártyával (Visa, Visa Elecron, Maestro, Mastercard, American Express bankkártyát tudunk elfogadni, tehát nem csak dombornyomott kártyát) vagy
  • Barion tárcával. A Barion tárcát viszont fel lehet tölteni készpénzzel (bármely CIB bankfiókban) és átutalással is, így nálunk indirekt módon készpénzzel és utalással is fizethetsz. A bankkártyaelfogadást is a Barion rendszere végzi.

Naprakész információkért csatlakozz a Facebook-eseményhez.

Ha bármi kérdésed van, keresd Geier Dorottya rendezvényfelelőst a geier.dorottya@kozlekkar.hu e-mail címen!

Navigáció