Nyerjünk a Közlekkarnak 1000 korsó sört!

Nyerjünk a Közlekkarnak 1000 korsó sört!

Nyerjünk a Közlekkarnak 1000 korsó sört!

Idén először karok közti vetélkedő lesz a Műegyetemi Állásbörze kapcsán. Az a kar, amelyik a legmagasabb arányban mozgósítja hallgatóit, 1000 korsó sört nyer – amit azok élvezhetnek, akik részt vesznek az állásbörzén és elküldik önéletrajzukat!

Nyerjük meg mi!

Ehhez mindössze két dolgot kell tenned:

1. Küldd el az önéletrajzod a muegyetmiallasborze@gmail.com címre “KJK, név” tárggyal március 20. kedd 18:00-ig. (Például: KJK, Állásbörze Ábrahám) Válaszüzenetben kapsz egy kódot, amit a kiállítóknak megadhatsz majd a helyszínen, így nem kell magaddal vinned az önéletrajzodat.

2. Regisztrálj a helyszínen, a K. épületben az információs pultnál március 21-22- én 10-17 óra között.

Közlekkarosként logisztikai mérnöki végzettséggel 56, közlededésmérnöki végzettséggel 31, járműmérnökként több mint 40 kiállító vár állásajánlatokkal és szakmai gyakorlati lehetőségekkel a Műegyetemi Állásbörzen szerdán és csütörtökön!

Itt 4 kattintással megkeresheted, hogy hol keresnek téged: mobil.allasborze.bme.hu
További információk, kiállítók, pozíciók: www.allasborze.bme.hu

Azok az Egyetemmel aktív hallgatói jogviszonyban álló hallgatók és doktoranduszok, akik a Műegyetemi Állásbörzén részt vesznek és ezen felül az alábbi feltételeknek eleget tesznek, mentesülnek a kötelezően látogatandó előadásokon való megjelenés alól. A rektori engedmény a rendezvényen való részvétel idejére, de legfeljebb négy óra időtartamra
vonatkozik, az alábbi feltételek teljesítése esetén:

1) Regisztráció az Információs pultnál.
2) A regisztrációs lap hitelesíttetése az alábbi helyeken:
a) MISZ Iskolaszövetkezet irodájában (K.I.62.) kötelező,
b) továbbá
i. kettő, az Állásbörzén megjelenő kiállítónál, vagy
ii. a BME Kancellária Hallgatói Szolgáltatási Igazgatósága által tartott tréning helyszínén.

Az igazolás a regisztrációt megelőző egy órában, illetve az azt követő négy órában tartott előadásokra, de maximum összesen négy óra időtartamra használható fel. Ebben benne van a helyszínre történő eljutás és a várakozásra fordított idő is. Az igazolás nem mentesít a teljesítményértékeléseken való részvétel alól. A feltételek teljesítését az Állásbörzét rendező MŰHASZ Kft. ellenőrzi, azok teljesülése esetén igazolást állít ki.

Szánj időt a jövődre, gyere el az Állásbörzére és keress jól!

Akár egy Xbox One S-t is nyerhetsz, ha részt veszel az online nyereményjátékon és a helyszínen is összegyűjtöd a programfüzet 15. oldalán található pecséteket – ráadásul további értékes ajándékok is várnak: www.fb.com/muegyetemiallasborze/app/654255641275704/

Navigáció