Öntevékeny körök

Öntevékeny körök

Baráti kör

Baross Rádió

Baross Sport Club

Bográcskör

Bringakör

HaBár kör

Hagyományörző Kör

Kertkör

Közhír

MűTerem

Riszájlkör

Mindenkinek szüksége van egy hobbira, egy élvezetes elfoglaltságra, hogy ne őrüljön bele a tanulásba és érdekesen, élvezetesen töltse el szabadidejét. Ebben nyújtanak változatos lehetőségeket a kar öntevékeny körei.
Öntevékeny köröknek a hallgatók olyan önszerveződő csoportjait nevezzük, ami nem csak a kör tagjainak, hanem szélesebb társaságnak nyújt szórakozási vagy kulturális lehetőséget. A körök tagjai és választott vezetői mind hozzád hasonló hallgatók, akik szívesen fektetik energiáik egy részét hasznos és élvezetes tevékenységekbe.
Ha téged is érdekel egy kör munkája, és szívesen kipróbálnád magad köztük, akkor jelentkezz bátran, biztosan meleg fogadtatásban és családias hangulatban lesz részed. A cél az, hogy egymástól tanulva fejlődjünk és közben jól érezzük magunkat, a munkánk eredményével pedig sok más hallgatónak szerezzünk örömet. A felmerülő feladatokból mindenki annyit vállal magára, amennyit az ideje és kedve engedi.
Ha részt veszel egy kör működésében, akkor nem csak feladatok, de jó társaság is vár rád, több kör tagjai szerveznek csoportos programokat. A közös munka pedig életre szóló barátságokat eredményezhet.
Az öntevékeny körök tevékenységében való részvétel nem csak az adott feladat ellátásához szükséges képességeid fejődését és kapcsolati hálód növekedését eredményezi, de akár a munkaerőpiacon kamatoztatható hasznos tulajdonságokat is szerezhetsz. Megtanulsz csapatban dolgozni, felelősséget vállalni a feladataidért, de akár kipróbálhatod magad mások munkájának szervezésében is.