Baross Sport Club

Baross Sport Club

A Baross Sport Club célja a sport és a testmozgás népszerűsítése elsősorban a kar hallgatói számára.
A sportolni vágyóknak helyszínt, valamint eszközöket biztosítunk. A folyamatos karbantartásoknak köszönhetően mindig tiszta, kellemes környezetben szabadulhattok meg a tanulás okozta feszültségtől.
Többek között lehetőségetek nyílik röplabdaedzésekre járni, focizni, pingpongozni, valamint a kollégium alagsorában lévő kondi-kardió termek falain belül megmozgathatjátok minden porcikátokat.
A kör feladata emellett a kisebb-nagyobb sportversenyek szervezése, minél több sportágban.
Ennek megfelelően a félév során lehetőségetek nyílik majd csapatokat alakítani a barátaitokkal és kipróbálni magatokat különböző sportágakban, versenyhelyzetben. Ezekről az eseményekről interneten keresztül, valamint a kollégium és az egyetem területén plakátok formájában előre tájékoztatunk titeket.
Mivel a BSC tagja lehet minden, valamilyen sportot űző kari hallgató, ezért ha szeretsz sportolni, vagy vannak sportötleteid, melyekkel színesebbé tehetjük a kari hallgatók életét és érzed magadban az elszántságot, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, akkor csatlakozz hozzánk! Hidd el, nem fogod megbánni!
Ne feledjétek, a sport az egészséges élethez nélkülözhetetlen, általa nemcsak testileg, hanem szellemileg is felfrissülhettek, ami pedig nélkülözhetetlen a tanulmányaitok sikeres teljesítéséhez!
Végezetül egy idézettel szeretnélek ösztönözni titeket arra, hogy minél többet sportoljatok és minél többen vegyetek részt a BSC életében!
,,A sport reményt adhat ott, ahol egykoron kétségbeesés uralkodott. A sport képes megváltoztatni a világot.’’ (Nelson Mandela)

BSC körvezető: Eszes Zoltán
eszes.zoltan@kozlekkar.hu

 

Navigáció