Kondi- és kardiótermek használata

Kondi- és kardiótermek használata

Kondi- és kardiótermek használata

Kedves Hallgatók!
A kondi- és kardiótermek november 13-tól lesznek újra nyitva, de használatukhoz ki kell tölteni az alábbi űrlapot. November 13-tól tehát csak az használhatja a termeket, aki kitölti ezt! A használat továbbra is ingyenes marad.
Ugyanúgy, ahogy eddig is, a portán kell belépőkártyát kérni a rácshoz. A kollégisták ezt a kollégiumi belépőkártyájukkal tudják majd megtenni, illetve a kulcsot is így tudják kikérni. Csak annak adnak ki kulcsot a portások, aki regisztrált a rendszerben. A regisztráció folyamatos, de csak vasárnaponként lesz rászűrve a rendszerre, tehát vasárnapig aki jelentkezik, az hétfőtől mehet.
A külsősöknek lesz laminált kártyájuk, ami ugyanígy működik. Regisztráció után hétfőtől a kártya átvehető a Hallgatói Irodában nyitvatartási időben, ezt leadva a portán kapnak kulcsot.
Külsősök 6:00-22:00 között, a kollégisták 0-24 óráig használhatják a kondit.
Lesz létszámlimit, legfeljebb 15 ember tartózkodhat lent összesen a kondiban és/vagy a kardióban, ennél több ember nem mehet majd le, csak ha feljön valaki.
Szankcionálva lesz, ha valaki olyan személyt visz le magával, aki nem regisztrált.
Néhány gép és néhány tárcsa súly átkerült a kardióterembe, ezen gépek és a tárcsák termek közötti áthelyezése tilos, csak abban a teremben lehet használni az adott eszközt és tárcsát, ahol van. A kapott kulcscsomón lesz kondi- és kardiókulcs is, nem kell külön kérni.
Ha kérdésetek van, keressétek a kollégiumi mentorokat és a Baross Sport Club tagjait!
Navigáció