BSc/MSc felsőéves kollégiumi felvételi pályázat végleges eredménye

BSc/MSc felsőéves kollégiumi felvételi pályázat végleges eredménye

BSc/MSc felsőéves kollégiumi felvételi pályázat végleges eredménye

Kedves Hallgatók!

Az alábbi linken található a 2017/2018-as tanév őszi félévére vonatkozó felsőéves kollégiumi felvételi pályázat végleges eredménye.

A őszi félévre a Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar 321 feltölthető férőhelyet kapott az Egyetemi Hallgatói Képviselet férőhelyosztása alapján. A rendelkezésre álló férőhelyek szétosztása a Kollégiumi Felvételi Szabályzat 3. § és 4.§ alapján történt

Egyéb információk:
Akik jelenleg a várólistán szerepelnek, és biztosan nem tartanak igényt a továbbiakban a várólistás helyükre, azok minél előbb jelezzék ezt a kollegium@kozlekkar.hu címen!

Költözési dátumok:
Azoknak a hallgatók, akik nem részesülnek őszi kollégiumi férőhelyben, legkésőbb augusztus 23. (szerda) 14 óráig ki kell költözniük a kollégiumból.

Azon hallgatóknak, akik nyári kollégiumi elhelyezés miatt jelenleg is a kollégiumban laknak és az őszi félévre is részesültek kollégiumi férőhelyben, várhatóan augusztus 21-25. között kell átköltözniük az épületen belül. Ez a költözési időszak érvényes azon hallgatókra is, akik jelenleg a nyári elhelyezésüket a Vásárhelyi Pál Kollégiumban töltik, de őszre férőhelyben részesültek a Baross Gábor Kollégiumban.

A beköltözési időpontokról a szobabeosztás kihirdetésekor kaptok tájékoztatást.
A szobabeosztás az elsőévesek szobabeosztásával együtt, augusztus 21-23. között várható.

Navigáció