Szakkollégium

Szakkollégium

Közlekedésmérnöki Szakkollégium

Mindig is érdeklődtél a szakma iránt?  Esetleg hobbi szinten szerelgetsz? Vagy csak szeretnéd meglevő tudásodat gyarapítani és megosztani másokkal? Ha igen, akkor itt a helyed!

szakkoli2

A Közlekedésmérnöki Szakkollégium azon kari hallgatók olvasztótégelye, akik elkötelezettek a szakma iránt, és az egyetemen kívül, szabadidejükben is bővítenék ismereteiket, részt vennének különböző projektmunkákban, így képzési idejük végére az átlagosnál mélyrehatóbb és kiterjedtebb szakmai tudásanyagra támaszkodhatnak. A szakkollégium egész évben színes programokkal, üzemlátogatásokkal, előadásokkal és oktatással várja az érdeklődő hallgatókat. A célunk az, hogy minden érdeklődőnek lehetőséget biztosítsunk a szakmai előmenetelre.

szakkoli3

Miért érdemes a szakkollégium tagjának lenni? Itt testközelből megtapasztalhatod a szerelés összes fortélyát, valamint a mérnöki munka rejtelmeibe is betekintést nyerhetsz. Tudatosan felépített oktatásunk lényege az ilyen praktikák elsajátítása és művelése, ezek mellett egy motivált és összetartó csapat tagjává válhatsz.

szakkoli4

Ha szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el Facebook-oldalunkra! Innen értesülhetsz mindig az aktuális programjainkról is.

A Közlekedésmérnöki Szakkollégium elnöke: Vámos Levente
E-mail cím: vamos.levente@kozlekkar.hu

Navigáció